Voorwaarden

Het onderstaande is van toepassing op:

  • www.lovetrips.nl
  • www.hotelinparijs.nl
  • www.hotelinberlijn.nl
  • www.hotelinrome.nl
  • www.hotelinlonden.nl
  • www.hotelinbrussel.nl
  • www.hotelinbarcelona.nl
  • www.hotelinutrecht.nl

hierna te noemen 'de website'.

Door de website te gebruiken stem je in met deze voorwaarden. Het privacybeleid maakt integraal onderdeel uit van deze algemene voorwaarden.

Algemeen

De website is eigendom van Lovetrips, gevestigd in Amstelveen. Lovetrips is gespecialiseerd in online reisinformatie over romantische reizen en stedentrips in Europa. Meer informatie over Lovetrips vind je op de pagina Contact.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op de website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen op de website zijn vrijblijvend en nooit een concreet aanbod om met Lovetrips een overeenkomst te sluiten. De aangeboden diensten worden uitgevoerd door partners van Lovetrips, zoals Bol.com B.V. en Booking.com B.V. Lovetrips spant zich in om de informatie op de site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, de hotels en bezienswaardigheden zijn echter niet altijd recent bezocht. Lovetrips aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op de website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbiedingen op de website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Lovetrips spant zich in voor een permanente beschikbaarheid van de website, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Lovetrips of bij derden die (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.

Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van de website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken.

Overige toepasselijke voorwaarden

Op dit moment zijn er geen voorwaarden van derden van toepassing die niet zijn vermeld in deze voorwaarden.

Versie 1.3, Amstelveen, 10 juni 2016