12 Romantische Dingen Om Te Doen Op Vakantie

12 Romantische Dingen Om Te Doen Op Vakantie

#1 Huur Rolschaatsen

Bijvoorbeeld bij QUAD Roller Skate Shop in Berlijn. Op het oude vliegveld Tempelhof kun je vervolgens urenlang rond skaten!

#2 Ga samen (naakt) Zwemmen

Kleren uit en duik een beekje of meer in. Hoog in de bergen of diep in het bos, waar niemand jullie ziet. Lekker opdrogen in de zon.

#3 Doe iets uit je Jeugd

Bouw een zandkasteel, ga bellen blazen, zet samen een tent op in de tuin, breng een bezoekje aan de kinderboerderij, enz.

#4 Maak een Ballonvaart

In Nederland, of ergens op vakantie. Zoek wel een betrouwbaar bedrijf. In januari is in het Oostenrijkse Tirol het Internationale luchtballon festival!

#5 Maak je vriend een dag Koning

Hij mag alles kiezen dat jullie doen, alsof het zijn verjaardag is. Zo leer je elkaar nog beter kennen!

#6 Huur een klassieke Vespa

https://www.youtube.com/watch?v=Kvj2Luy0C8c

Samen toeren op een Vespa is natuurlijk het meest romantisch in Italië. Je kunt er zelfs een hele vakantie van maken met bijvoorbeeld The Vespa Trip.

#7 Chill in de Sauna

Niks lekkerder dan met blote billen samen badderen. Don’t be shy, het went snel! Liquidrom Berlin is een hele fijne.

#8 Vul een zak met jullie favo Snoep

Need we say more?

#9 Bootjevaren

En picknicken op een onbewoond eiland. Dat je zelf moet zoeken hoor. Ben je niet zo avontuurlijk ingesteld, maar wel heel romantisch? Ga dan voor een klassieke gondelvaart in Venetië.

#10 Weg met die Smartphone

Leg die *@#$%^& smartphone eens een paar dagen (of de hele vakantie) weg! Laat hem bijvoorbeeld achter op je hotelkamer. Heb je veel meer aandacht voor elkaar en de dag is ook nog eens veel avontuurlijker zonder gps, instagram, enz.

#11 Netflix en Chill in bed

Netflix en chill betekent stiekem ‘seks hebben met Netflix aan op de achtergrond’, wat zeker lekker is. Maar gewoon echt Netflix kijken is zeker ook heel fijn. Steeds meer hotels bieden het aan, maar je ken ook gewoon een tablet meenemen. Rooooom service!

#12 Koop een Sexy Cadeautje

Voor je lief natuurlijk. En geef het bij aankomst. Iedereen vindt weer andere dingen sexy, maar dit of dit is misschien iets?

Nieuw op Lovetrips.nl

  • Soms zien we een love hotel waar alles klopt. Er hangt een zwoele sfeer, de designers hebben hun best gedaan en de locatie is fantastisch gekozen. Je wordt verwend met massageolie in de badkamer en een hemelbed om heerlijk samen in te slapen. Bekijk onze 7 hoteltips!...

  • Stap samen met je lief in onze tijdmachine en reis terug naar de nineties. Leer bijvoorbeeld skateboarden in Londen of bezoek een kermis in België. En wist je dat Berlijn een Computerspielemuseum heeft met Nintendo-games? Vet cool!...

  • Romantiek gaat over gevoel, dromen en prikkeling, dus schakel je hoofd even uit. En ga samen (naakt) zwemmen in een koel bergmeertje, of huur een klassieke Vespa en zwerf een beetje rond. We geven je 12 tips!...

Lovetrips » Romantisch » 12 Romantische Dingen Om Te Doen Op Vakantie